Stránky

KANČÍ PERKELT, chilli papričky a červené víno, knedlík. #Myslivecká kuchařka, Domácí kuchyně, Naše kuchyně, Kančí perkelt,

Kančí menu perkelt s knedlíkem

Recept na kančí perkelt


 700 g kančího krku očistit a nakrájet na kostky.
 
2 menší, nebo 1 velkou cibuli nakrájet nadrobno a 2 polévkových lžících sádla nechat zesklovatět.

 Přidat maso, opéct ze všech stran
a zaprášit paprikou, osolit, opepřit, přidat
1 sušenou chilli papričku, 250g rajčatového pyré,
zalít 100ml červeného vína a trochou vývaru aby hladina sahala jen k masu.

 Dusit pod pokličkou téměř do měkka, před koncem asi na 20 minut přidat na větší kousky nakrájenou červenou a zelenou papriku a 1 větší rajče nakrájené nadrobno.

Podle chuti dosolit.

ZVĚŘINOVÝ PERKELT

Dobrou chuť!



#Myslivecká kuchařka, Domácí kuchyně, Naše kuchyně, Kančí perkelt,