Kančí menu perkelt s knedlíkem |
Recept na kančí perkelt
700 g kančího krku očistit a nakrájet na kostky.
2 menší, nebo 1 velkou cibuli nakrájet nadrobno a 2 polévkových lžících sádla nechat zesklovatět.
Přidat maso, opéct ze všech stran
a zaprášit paprikou, osolit, opepřit, přidat
1 sušenou chilli papričku, 250g rajčatového pyré,
zalít 100ml červeného vína a trochou vývaru aby hladina sahala jen k masu.
Dusit pod pokličkou téměř do měkka, před koncem asi na 20 minut přidat na větší kousky nakrájenou červenou a zelenou papriku a 1 větší rajče nakrájené nadrobno.
Podle chuti dosolit.
ZVĚŘINOVÝ PERKELT |
Dobrou chuť!
#Myslivecká kuchařka, Domácí kuchyně, Naše kuchyně, Kančí perkelt,