Ilustrační fotografie klobásek ke grilování |
400g špekáčků
3 lžíce kečupu
1cibule
2 lžíce oleje
2-3 stroužky česneku
1 lžíce ostré hořčice
1 lžíce worcesterské omáčky
2 lžičky mleté sladké papriky
mleté chilli mletý pepř
pórek nebo pažitka na ozdobení
bageta
olej na pečení
Špekáčky oloupeme a umeleme nebo rozsekáme v nožovém mixéru. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, kečup, prolisovaný česnek, hořčici, worcesterskou omáčku, olej, mletou papriku, trochu chilli a pepře, promícháme a případně ještě dochutíme.
Bagetu nakrájíme na silnější plátky a opečeme je na rozehřátém oleji z obou stran dozlatova. Připravený tatarák ze špekáčků natřeme na ještě horké tousty, posypeme nahrubo nakrájeným pórkem nebo pažitkou a ihned podáváme.
Dobrou chuť!
Až to zkusíte...zašlete na G+ svůj obrázek. Chuťově výborné a bez tasemnice!