2 porce:
300g kuřecích prsíček
1 mrkev
1 brokolice (košťál)
1 pórek
150g žampionů
hrst buráků
6 lžic světlé sojové omáčky
1 lžička solamylu
olej
1 mrkev
1 brokolice (košťál)
1 pórek
150g žampionů
hrst buráků
6 lžic světlé sojové omáčky
1 lžička solamylu
olej
Maso nakrájíme na kousky, přidáme jednu lžíci sojové omáčky a zaprášíme solamylem, promícháme a necháme asi 30 minut marinovat, zatím nakrájíme zeleninu na proužky, houby na poloviny, v pánvi rozpálíme olej, prudce osmahneme maso a mrkev s brokolicí, přidáme houby, až pustí vodu přidáme pórek, buráky a omáčku (2dl vody, 5 lžic sojové omáčky a lžička solamylu) promícháme, krátce provaříme až omáčka zhoustne.
Podáváme s jasmínovou rýží.