Camping salát s přílohou (Pepy večeře) |
Ingredience
500 g měkkého salámu, 1 velká cibule, 2-3 sladkokyselé okurky, 1 sklenička sterilované červené kapie - nudličky (330 g), 2 lžíce oleje, 2 lžíce octa, 2 lžíce kečupu, 3 lžíce hořčice, 1 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžička soli, 1 lžička cukru, 0,5 lžičky pepře, 200 g majonézy
Postup: Do rendlíku dáme olej, ocet, kečup, hořčici, worcestrovou omáčku, sůl, pepř a cukr. Za stálého míchání necháme přejít varem a necháme vychladnout.
Salám pokrájíme na hrubší nudle, cibuli na plátky, okurky nadrobno a papriku scedíme. Smícháme dohromady. Do salámové směsi vmícháme uvařenou vychladlou hmotu a nakonec majonézu.
Podáváme vychlazené s pečivem.