Pečená vepřová žebírka |
Zde je to, co budete potřebovat!
EASY MED česnek pomalý hrnec RIBS porcí:
3-4 Složení 1 (2? - 3 lb) stojan z vepřových žeber,
na polovinu 1 lžíce soli 1 lžíce pepř 1 lžíce papriky 1 lžíce chilli 1 šálek medu ?
Šálek sójové omáčky 10 stroužků česneku, mleté
PŘÍPRAVA
1. sezóny žebra rovnoměrně se sůl, pepř, paprika, chilli a. Rub ze všech stran.
2. Přidejte med, sójovou omáčku a česnek ve velkém pomalém hrnci.
3. Přenos žebra pomalý hrnec a přeměnit je více než v omáčce, dokud potažená. Umístěte žebra, takže jsou ve stoje, s masitější stranou dolů, a tak strana maso je proti stěnám pomalého hrnce, přičemž kostní strany směrem dovnitř.
4. Zakryjte a vařte na vysoký po dobu 4 hodin, nebo nízká 7 - 8 hodin. Kontrola po stanoveném čase, chcete se ujistit, že je maso propečené a měkké.
5. Vyjměte žebra a převede na prkénko.
6. Řez mezi kostmi rozdělit do jednotlivých žeber.
7. sloužit s dalším omáčkou z pomalého hrnce, podle potřeby.
,,,, Z anglického textu je to strojově přeloženo (google chrome),,,,